A HiYo letöltése  |  Mi a HiYo?  |  GYIK  |  HiYo blog  |  Támogatás  |  Nyelv:  
INGYENES hangulatjelek és winkek!
Lepd meg barátaidat a legbámulatosabb
hangulatjelekkel, winkekkel és animációkkal!
Teljesen INGYEN!
A HiYo a Windows Live Messenger (MSN),
AOL Instant Messenger (AIM) és Yahoo! Instant Messenger programokkal kompatibilis.
Töltsd le a HiYo alkalmazást - új hangulatjelekkel és winkekkel!
Nincs benne kémprogram / nincs benne reklámprogram / nincs benne trójai / nincs benne előugró ablak
Kattints ide a HiYo letöltéséhez!
Töltsd le a HiYo alkalmazást, és rengeteg INGYENES hangulatjelhez, winkhez és animációhoz juthatsz!

A HiYo ingyenes kiegészítő a Windows Live Messenger (MSN), AIM és Yahoo! Instant Messenger programokhoz, amely minden eddiginél SZÓRAKOZTATÓBBÁ teszi az azonnali üzenetküldést! A HiYo a legpazarabb hangulatjelek, winkek, szuperwinkek, animációk, rezgő figyelmeztetések és hangok széles (és egyre bővülő) palettáját kínálja. A HiYo az azonnali üzenetküldés teljesen új élményét nyújtja!

Ingyenes hangulatjelek és winkek letöltése

Engedd szabadjára a fantáziád a HiYo lenyűgöző szuperwinkjeivel!!! Az interaktív szuperwinkek segítségével teljesen egyedivé varázsolhatod az animációban megjelenő üzenetet. A teljesen testreszabható winkeket imádni fogják a barátaid. Soha nem látott azonnali üzenetküldési lehetőségek!!! A HiYo ismét felülmúlta önmagát - Szerezd meg a HiYo legújabb verzióját – INGYEN

Ingyenes hangulatjelek és winkek letöltése
Mit kapsz a HiYoval?
Elképesztő winkek
A HiYo winkek bámulatos animációk, amelyek szó szerint „felrázzák” barátaid beszélgetési ablakát. Küldhetsz csókos winket, jóéjt winket, rekeszizom-fájdító kacagó winket, cuki „Én kicsi pónim” winket, sőt akár ugratós winket is! Mindenkinek, minden beszélgetéshez megtalálhatod a megfelelőt!
Rekeszizom-szaggató hangok és animációk
A HiYo hangok olyan animált karakterek, amelyek ténylegesen elmondják az üzeneted barátaidnak, így nem csak a szöveget látják! Küldj egy csókot a kedvesednek, vagy küldj egy hangos ugratást a haverodnak a Messengeren! A HiYo tömérdek vicces és poénos hangot kínál!
A legkirályabb szuperwinkek
A HiYo szuperwinkek interaktív és testreszabható winkek!!! DJ-ként számokat mixelhetsz, vagy olyan szülinapi tortát küldhetsz a haveroknak, amin elfújhatják a gyertyákat. Színes lufikra vagy egy nagydarab táncoló fickó pocakjára írhatod az üzeneteidet. Soha nem látott azonnali üzenetküldési lehetőségeket használhatsz!!!
Vicces hangulatjelek
A HiYo ingyenes hangulatjeleivel kiegészítheted azonnali üzeneteid szövegét, így pontosabban kifejezheted a mondanivalód. A HiYo kiegészítőben hangulatjelek ÓRIÁSI gyűjteményéből válogathatsz.
Töltsd le a HiYo alkalmazást - új hangulatjelekkel és winkekkel!
Nincs benne kémprogram / nincs benne reklámprogram / nincs benne trójai / nincs benne előugró ablak
A HiYo letöltése – kattints ide!