Last ned HiYo  |  Hva er HiYo  |  Vanlige spørsmål  |  HiYos blogg  |  Kundestøtte  |  Språk:  
GRATIS smilefjes og Winks!
Send de mest utrolige smilefjes, Winks
og animasjoner til vennene dine.
Helt GRATIS!
HiYo er kompatibel med Windows Live Messenger (MSN),
AOL Instant Messenger (AIM) og Yahoo! Instant Messenger.
Last ned HiYo - Få kule smilefjes og Winks!
Ingen spionprogrammer / ingen reklameprogrammer / Ingen trojanere / Ingen sprettoppvinduer
Klikk her for å laste ned HiYo!
Last ned HiYo og få drøssevis med GRATIS smilefjes, Winks og animasjoner!

HiYo er et gratis tilleggsprogram for Windows Live Messenger (MSN), AIM og Yahoo! Instant Messenger som tar hurtigmeldinger til et helt nytt nivå av MORRO! HiYo har drøssevis av de mest utrolige smilefjes, Winks, SuperWinks, animasjoner, nudger og lyder (og det legges til nye hele tiden). Oppgrader hele hurtigmeldingsopplevelsen din med HiYo!

Last ned gratis smilefjes og Winks

Nå kan du ta deg helt ut med HiYos utrolige SuperWinks!! SuperWinks er interaktive Winks som du kan bruke til å personliggjøre meldingen inne i animasjonen. Vennene dine kommer til å elske å få slike personlige Winks. Hurtigmeldinger har aldri hatt noe lignende før!! HiYo er bedre enn noen gang - Skaff deg den nyeste versjonen av HiYo - GRATIS!

Last ned gratis smilefjes og Winks
Hva får du med HiYo?
Utrolige Winks
HiYo Winks er utrolige animasjoner som bokstavelig talt "rocker" vennene dine sine samtalevinduer. Send et kyssewink, godnatt-wink, et morsomt latterbrøl-wink, en søt "My little Pony"-wink eller til og med en fornærmende "Synd for deg"-wink! Det finnes et wink for absolutt alle samtaler!
Morsomme lydeffekter og animasjoner
HiYo Lydeffekter er animerte karakterer som faktist uttaler meldingene dine til vennene dine via hurtigmeldinger, i stedet for å bare skrive dem! Send en smask til kjæresten din, eller rop en morsom fornærmelse til kompisen din på Messenger! HiYo har drøssevis av morsomme og artige lydeffekter!
Superkule SuperWinks
HiYo SuperWinks er interaktive Winks som kan personliggjøres!! Lek DJ og miks dine egen spor eller send en fødselsdagskake og la kompisene dine blåse ut lysene. Legg til en melding i fargerike ballonger eller rable noe på magen til en dansende tjukkas! Hurtigmeldinger har aldri hatt noe lignende før!!
Morsomme smilefjes
HiYos gratis smilefjes kan legges til i tekster eller i meldinger du skriver via hurtigmeldinger for å hjelpe deg å uttrykke det du vil si. HiYos tilleggsprogram for hurtigmeldingsklienter har en STOR samling av smilefjes du kan velge mellom.
Last ned HiYo - Få kule smilefjes og Winks!
Ingen spionprogrammer / ingen reklameprogrammer / Ingen trojanere / Ingen sprettoppvinduer
Last ned HiYo nå - klikk her!